tag:blogger.com,1999:blog-3815420809250859508.post5027385686637733614..comments2023-04-26T17:43:36.037+02:00Comments on NIHIL NOVI SUB SOLE: Metamorfoze culinareIoanahttp://www.blogger.com/profile/04120251344785160843noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3815420809250859508.post-51034057455747742332010-12-09T21:49:18.108+01:002010-12-09T21:49:18.108+01:00I-s IB cum esti tu DC :) inca nu te-ai prins cu fi...I-s IB cum esti tu DC :) inca nu te-ai prins cu first name - last name? :) Pentru prima data in viata as fi putut fi si eu la inceputul catalogului, nu undeva in the middle of nowhere, si na, cand ii numele, nu-i catalogul si viceversa, normal, nu se poate sa le ai chiar pe toate :)<br /><br />las ca punem noi scrierile la cale la brunch weekendu' asta, pe hartie sau ecran...sa vedem poate auIoanahttps://www.blogger.com/profile/04120251344785160843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3815420809250859508.post-33168733576194773042010-12-08T18:29:16.965+01:002010-12-08T18:29:16.965+01:00tu, blogu' ca blogu, io vorbesc de chestii ser...tu, blogu' ca blogu, io vorbesc de chestii serioase...stateam pe buda(pardon my french, cheri) la inchisoare si ma gindeam ca nici n-o sa trebuiasca sa ne certam in ce ordine ne punem numele pe coperta, ca io-s c.d. si tu esti i.m...futu-iiiiiiiiiiiiiii...exact taman in timp ce scriu asta, realizez ca tu nu mai eti m. de ani bunicei si ca b. cistiga! no, stiam io la trezire ca asta nu-i cea Draganoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3815420809250859508.post-43941419923287977102010-11-27T15:01:20.394+01:002010-11-27T15:01:20.394+01:00Eu fac coperta la tratat.Eu fac coperta la tratat.Danhttps://www.blogger.com/profile/12000976695358651064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3815420809250859508.post-57413236367201819532010-11-27T13:14:22.420+01:002010-11-27T13:14:22.420+01:00pai tu atat astept, te iau coautor la mirificu-mi ...pai tu atat astept, te iau coautor la mirificu-mi bog mintenash :)Ioanahttps://www.blogger.com/profile/04120251344785160843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3815420809250859508.post-55450073251688952912010-11-27T01:01:57.746+01:002010-11-27T01:01:57.746+01:00atita am mai putut sa rid cu neshte lacrimi isteri...atita am mai putut sa rid cu neshte lacrimi isterice care dealtfel nu ma caracterizeaza...apai tu ion creanga care esti, hai sa punem d-un manuscris/laptopscris ceva...Ampresii anglo-franceze ii zicem...si rupem gura pietei romaneasco-internationale!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3815420809250859508.post-35110923982369980112010-11-06T21:17:50.473+01:002010-11-06T21:17:50.473+01:00Eu când vreau o cina intima departe de familie (nu...Eu când vreau o cina intima departe de familie (nu de bucatarie!) îmi fac un sandwich lung cât o juma de bagheta cu "saucisse cuit à l'ail" si mustar.Danhttps://www.blogger.com/profile/12000976695358651064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3815420809250859508.post-9389427313021129472010-11-06T20:58:44.364+01:002010-11-06T20:58:44.364+01:00Fac si d-alea, stai linistit, si creca se gasesc c...Fac si d-alea, stai linistit, si creca se gasesc chiar si bio prin siurfasurile de pe langa mine. Numai cateodata prefer un pranz sau o cina in familie departe de bucatarie, daca intelegi ce vreau sa zic :)Ioanahttps://www.blogger.com/profile/04120251344785160843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3815420809250859508.post-51949490285877560232010-11-06T20:10:43.360+01:002010-11-06T20:10:43.360+01:00Si uinde-i farmecul dejunului în familie? Mergi la...Si uinde-i farmecul dejunului în familie? Mergi la un gransiurfas sau la intermarshe, le iei si le pui acasa la microunde: poate nu-s bio sau cum vrea Bové, da' merge!Danhttps://www.blogger.com/profile/12000976695358651064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3815420809250859508.post-32399326028527122842010-11-06T19:59:01.229+01:002010-11-06T19:59:01.229+01:00Te cred, dar nop :)Galetele sarrasin le cumpar gat...Te cred, dar nop :)Galetele sarrasin le cumpar gata facute, asa as putea sa inlatur macar unul din riscurile care pandesc produsul final, carbonizarea. Ramane desigur ala mare de tot, sa ramana muci albusul de ou, pe care il evit "in extremis" transformandu-l in papara. De aia prefer cel mai des sa evit riscurile cu totul si sa ma duc la creperie sa le degust tranchila:)Ioanahttps://www.blogger.com/profile/04120251344785160843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3815420809250859508.post-14315892587625480372010-11-06T18:58:02.998+01:002010-11-06T18:58:02.998+01:00In general clatitele, cu orice ar fi înauntru dulc...In general clatitele, cu orice ar fi înauntru dulce, nu ies. Asta-i o axioma. Daca pui ciuperci, lardoane, brânza sau toate astea la un loc, iese ceva iestraordinar. Parol sa ma-ngropi! Incerci?Danhttps://www.blogger.com/profile/12000976695358651064noreply@blogger.com