jeudi 6 octobre 2011

Banc cu (mult) sex

- Bai Ioane, ce-ai facut aseara?
- Mei, Gheo, m-am angajat intr-un act sexual, cunoscut de asemenea ca și copulație. Uite cum sta treaba: el se referă de obicei la momentul când organul reproducător masculin intră în organul reproducător feminin.Cele două entități pot fi de sex diferit sau același sex, sau pot fi hermafroditice, cum este cazul melcului. În ultimii ani, penetrarea organelor non-sexuale (sexul oral, sexul anal) sau de către organe non sexuale (penetrarea cu degetele sau cu pumnul) au fost de asemenea incluse în definiție.Tradițional, actul sexual a fost văzut ca punctul culminant al tuturor relațiilor sexuale dintre bărbat și femeie. Împerecherea este termenul cel mai des folosit pentru a descrie actul sexual dintre animale (altele de cât oamenii); pentru cele mai multe, împerecherea are loc în timpul ciclului de călduri (cea mai fertilă perioadă a femelei), ceea ce crește șansele de împregnare. În ciuda acestui fapt, bonobonii, delfinii, și cimpanzeii se împerechează cu femela chiar și atunci când nu este în călduri sau practică acte sexuale cu parteneri de același sex. De cele mai multe ori, oamenii fac sex din plăcere. Acest comportament în animalele menționate mai sus este probabil tot pentru plăcere, ceea ce întărește legăturile sociale.
- Hahahahahahahahahahahahahaaaaa, mai Ioane, ce m-am cacat pe mine de ras...

Voi nu? Ei na, cum se poate? Nici macar un pic? Probabil ca va vine sa ii omorati pe aia care se angajeaza in astfel de activitati cu parteneri de acelasi sex. Nu va vine sa le faceti nush ce, stiind ca activitatile astea se practica in intimitatea camerei lor? Cum, nu va deranjeaza nici macar asa putin, ce fac altii sub cearsafuri?

Barbatii sunt niste "armasari"si femeile "curve" cand executa un act sexual, nu?...ba da, zice clar in definitie, e pe wikipedia, ce naiba. Oribil, ce porcarii mai fac si oamenii astia. A, oricum a nu se practica inainte de a avea in buzunar actul roz de la primarie unde zice ca statul va declara familie pentru plata impozitelor. Cum de ce, de aia. Nici copii nu se dau spre adoptie persoanelor care sunt interesate de persoane de acelasi sex, se stie ca orfelinatele sunt focare de moralitate si de seriozitate, toti cei care le-au trecut pragul oameni au iesit, nu d-aia care starnesc rasul alora civilizati.

Si cu MO RA LI TA TEA cum ramane? Asa si trebuie, sa nu se practice activitati din astea extracuriculare decat cu scopul precis de a procrea, in rest e de rasul lumii si pentru ele merita reintrodusa pedeapsa cu moartea ...tot nu sunteti pe spate de ras sau indignare? A, n-am zis inca "vagin" sau "penis"...nici macar pe burta? Umpicut asa? Daca zic "cot" sau "calcai", normal ca nu cadeti lati de ras, doar nu folosim coatele sau calcaiele ca sa ne reproducem sau sa (ne) producem placere, deci radeti, ce naiba, am zis "vagin" (a doua oara).

Incredibil.

10 commentaires:

Oly a dit…

Cin` te-a suparat? Homofobia si "rusinea" de sex sunt la fel de accentuate in Franta ca la noi? Aveam impresia ca-s mai libertini dumnealor.
Oricum, misto text...pacat ca e "pour les connaisseurs". Cei care chiar ar trebui sa citeasca mesajul asta nu-l vor intelege oricum.

Ioana a dit…

Nu-s foarte tare suparata, o tzar asa, pe astia micii ca le-am aratat poze cu un iepure (pentru ON, UNDER, NEXT TO) si au inceput sa se hlizeasca cand au auzit "rabbit", normal, si a tinut destul de mult. Ma intreb totusi de ce e asa de distractiv subiectul asta, ca eu una nu prea inteleg.

Ba, aia care nu ar intelege, o sa citeasca si o sa se distreze :)

Oly a dit…

Mais Madame, this is le very funny, non? Le rabbit, he make many sex! Hahahahaha!

...cred c-am fost elev francez intr-o viata anterioara:))

Ioana a dit…

Comme tu le zici

Dan a dit…

Doamnelor si domnilor, aicisha se câstiga alegeri cu texte gen "nu suntem homofobi, xenofobi etc.", dar în realitatea jurnaliera de fiecare zi este iezact pe dos. O duamna respectabila spunea pe un canal TV la o ora de maxima audienta ca ea si cu tot neamul ei se muta din cartierul Marais din Paris (cunoscut ca cartierul poponautilor din capitala lumii ca sa zic asa) pentru ca nu concepe sa-si creasca progeniturile în asemenea împrejurari si împrejurimi. Iar acela scapat DE LA arca lui NOE defila la parada gay.

Ioana a dit…

Mai Dane, pana cand au terminat cu numaratul voturilor, toti is mielusei deschisi la minte, iubareti de semeni, oricat de diferiti ar fi ei. Dupa aia, mai vorbim (sau nu). Mai ca si famelia Le Pen se da pe brazda, cu un nationalism mai putin ridicol decat de obicei.

dollo a dit…

off topic un pic :) - pe mine mă deranjează că au pus poză numai la organul reproducător feminin. întotdeauna m-a deranjat chestia asta și in filme. adică de ce, organul masculin e mai rusinos?

Ioana a dit…

Ii mai distractiv, ca-i lung, nu adanc. Ceva lung e in general mai hazliu decat ceva adanc.

dollo a dit…

:)) de aici si zicala populara românească: râzi ca proasta la p... :))

Ioana a dit…

mai, daca nu altceva, romanii is un popor tare vesel...

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...