mardi 19 juin 2012

Icelandic boobs and babies

Not that I'm personally a fan of breastfeeding or utterly against it, wherever it may take place; been there, done that, not particularly enjoyed it, but I'd love to live in a place where (some) people think like this:


The country is Iceland, it is in my top 3 or so places to visit, as soon as some company decides to get us from France to there for less than a kidney and half a liver.

7 commentaires:

O femeie a dit…

ie asa scumpa Islanda?
si eu imi planuisem, dar asa vag, fara studii de pret, haha.

dollo a dit…

lasă că se poate trăi și fără un rinichi și juma de ficat, dar Islanda merită. Cel puțin așa am auzit, eu am încă organele alea intacte.

Ioana a dit…

pai noi am fi 4 in numar de, deci ii scumpic. vedem noi cum facem, nu se poate sa nu trecem si prin tara aia:)

Anonyme a dit…

am inteles ca islandeza ar fi cea mai grea limba de invatat. dar mi-ar placea sa ajung pe acolo in vizita, e de o frumusete incredibila, si oamenii sunt cool.
zic pentru ca sunt pasionata de calatoritul pe net :)) si ma tot plimb prin lume asa pana cand oi putea sa o fac face-a-face :)

Ioana a dit…

cica vorbesc toti engleza, asa ca nu-i bai:) tot pe net ma dau si eu, ca am renuntat sa ma prefac ca mai am o viata (sociala)

Anonyme a dit…

tu macar ai mai plecat pe ici-colo, eu n-am mai avut vacanta de ani de zile. de vreo 3 ani planuiesc sa ajung in sudul Frantei sau in Bretagne, da' nu reusesc nicicum.
da' daca ajung, te anunt :)

Anonyme a dit…

bai doamna, am sters din greseala contactele din mail si nu mai am adresa ta, ca vroiam sa-ti scriu si sa te intreb ceva.
dai tu un mail sa-ti vad adresa?

merci :*

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...