vendredi 15 octobre 2010

Mai noile creatii









Si in cuvinte:

- o caciula cu canac, uuuuuumpiiiic cam mare, d-aia e trist in poze ca ii venea in ochi,

- o vesta cu maneci ci cu jumatea stanga mai mica decat aia dreapta, lucru neobservat in timpul crosetatului si uitatului la Dexter, da' am reparat-o impecabil cu o floare-steluta cusuta pe jumatea dreapta mai mare (la origine doar floare, da nu mi-a iesit chiar superb, ca era ata prea groasa, de unde liniuta si extra precizarea din dreapta-i)

- o alta caciula umpic mai mica, pentru noua verisoara a Victorolului (si vesta cu maneci tot pentru ea e, in caz ca planifica un concediu in Siberia anul asta, o sa le prinda numa' bine, ca e calduroasa si tzapana, cum ii sade bine unei veste de iarna).

In rest voilà un mini-dialog cu tanarul, dupa pranz, pe care il reproduc cu fidelitate:
- Vrei sa ne jucam cu masina?
- Cacacacacacacacacaca!
- Vrei sa citim daca nu?
- Cacacacacacacacacacaca!
- Cartea asta cu insecte ii buna?
- Cacacacacacacacacaca!
- Na haaaaaaaaaaaaaaaai se te culci daca nu...
- Aaaaaaai!



3 commentaires:

Dan a dit…

Dupa cât are nasucul de rosu, cred ca-i putin racit, ca sigur nu-i de la vodca.

onebluebutterfly a dit…

Si eu vreau sa invat sa fac! Dar nu stiu cu croseta decat in linie dreapta. Dupa munci si zile, cum spuneau grecii antici, abia am reusit sa imi fac un portofel.

Ioana a dit…

Eu mi-am luat o carte super faina, unde iti explica punctele de baza, nu-s multe (cam 10 ajung ca sa iasa chestii faine) si o data ce te-ai prins, poti face orice combinatii, de asta imi place crosetatul, e mai simplu decat tricotatul si rezultatele is mai spectaculoase si pentru incepatori :) Acu imi fac o geanta, ii neagra, imi ies ochii din cap ca nu vad nik, d-aia risca sa imi ia mai mult timp decat prevazusem :)

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...