samedi 26 mars 2011

Imagini cat o mie de cuvinte

To'ma am luat o pauza de la gatitul unei cine echilibrate dar savuroase, cu ingrediente exclusiv biologice, la temperaturi care mentin intregi lanturile de proteine din vitamine sau invers, mereu uit detaliul asta. Inainte de a ne aseza la masa la lumina lumanarilor (sambata seara suntem ecologici, stam la foc de lumanare) si de a da drumul la o arie de opereta cel putin, ni la ce ma mai uit eu la televizor (NU in seara asta dedicata planetei):

House MD:

Deci: se prezinta un caz (punctul verde din stanga), o semi-armata de doctori cu un IQ de cel putin 180 pe bucata lucra la el zi si noapte (distanta de la A la B) - inutil, evident, caci vine House asta si gaseste hiba asa cum imi vin mie ideile geniale cand ma cac. Toate femeile (in rosu, jos) is moarte dupa el, ca e destept, nebarbierit si are un picior mai scurt. In general hiba nu e lupus, nici cancer, ci o bucata de plastic pe care pacientul a inghitit-o cand era pici si care i s-a lipit de intestinul gros si care se dizolva incet incet si urca la creier si ii da: febra, dureri de cap, de rinichi, sangerari in ochi, pocnituri in urechi, pierderea vederii, caderea unghiilor, miros urat in gura, incaruntire instantanee si altele si vine House si il rezolva cu o aspirina.

Citat preferat: When guys have brain/crotch problems, it's usually the result of using one too much and the other too little

Grey's Anatomy:

Desi: multi multi doctori si doctorite se iubesc unii pe altii sau nu, stau toata ziua la spital si noaptea vorbesc tot despre spital. Aia in culori is doctorii. Din cand in cand moare cate un pacient sau este o casatorie. Ultimul episod din sezon ii o explozie totala, nimeni nu se astepta la asa ceva dar se poate urmari cu usurinta directia deznodamantului daca se ia un capat al liniei negre si se parcurge pana la alalalt.

Citat preferat: te iubesc, dar de fapt din cand in cand ma gandesc la exul meu, care semana cu tine de aia cred poate doar ca te iubesc si as vrea sa ne casatorim ca poate o sa imi dau seama pe care dintre voi ii iubesc mai mult dar daca stau sa ma gandesc bine, dragostea asta e mai mult ca o ura de fapt, e o emotie puternica care imi da aripi si ar fi mai bine daca ne-am desparti caci te iubesc totusi (sau nu?!) si nu vreau sa traiesc asemenea emotii deci sa intram in sala de operatii ca l-am vazut pe alalalt care seamana cu exul mamei si imi produce un amalgam de sentimente originale.

The Mentalist:
Deci: se prezinta un caz (punctul albastru din stanga, in general un/o mort/oarta sau mai multi/te) si o semi-armata de politisti foarte destepti lucra zi si noapte sa il rezolve (distanta de la A la B) - inutil, evident, ca vine mentalistul si vede in varfurile urechilor suspectilor cine e criminalul. E blond si cret, cu semnul exclamarii in dreapta lui.

Citat preferat: You diddit!

Ups, a sunat alarma ca s-a terminat eco-cina si tre' sa trecem pe lumanari.

4 commentaires:

dollo a dit…

Dar stii ca le-ai nimerit! :))

Ioana a dit…

Pai nu dejaba ma uit eu la teleu, am cultura ecranului ce mai...

corina a dit…

ioi, noul meu blog preferat!

Ioana a dit…

multumiri de aprecieri, sper sa nu te fi corupt cu uitatul la televizor non stop:)

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...