mardi 3 mai 2011

Urmatorul pas

Aducere la zi maternala: is obo, creca doua ore de somn ziua (cateodata) si 2 noaptea nu-s deajuns ca sa functionez in parametrii normali. Program de biberonada: biberon, o ora somn (el), o ora uitat pe pereti (de la mine din brate), o ora inceput de agitare in semn de protest ca biberonul urmator nu-i la orizont, o juma de ora urlete in semn de acelasi protest. Deci.

In rest, azi dimineata i-am zis vecinei, cu un vag accent non-frantuzesc, "il y a un motan qui fait cour à votre chat dans le jardin" si dupa aia am incercat sa ii explic ca ce si cum, si cum si ea are doi ca mine, numa unu' fata, o inteles de unde vine motanul cu pricina si amputarea facutului de curte.

In rest n°2, instalatorul nu termina baia in noul apartament, normal, unde s-o mai vazut meseriasi sa termine trebile cu mai putin de o luna dupa termenul stabilit. Si zugravul.

In rest n°3: ce mai conteaza...

In rest n°4: luni vine mama, luni vine mama, luni vine mama...nu ca as recunoaste vreodata ca as avea nevoie de ajutor, da' au anuntat ca ii soare cam o saptamana in mai. La Paree. Deci.

Completare la restul n°3: nu o sa am internet, telefon si mai ales televizor pana nush cand in cursul lunii in care se gaseste o saptamana de soare. Ci ma fac fara teleu nush cat?!

2 commentaires:

Anonyme a dit…

Adaptare usoara la noile conditii si spune merci ca ai apa la robinet, ca fara teleu rezisti tu!:)

Cris

Dan a dit…

Vine mama si dormi si tu mai cursiv. Dupa ce pleaca ai sa constati ca ti l-a stricat, ca asa fac toti bunicii!

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...