lundi 10 octobre 2011

Nemtii si ciresele de cauciuc

Care-i chestia cu povestea asta: cand ne-am adunat noi trei sferturi de apartament si juma de pivnita sa plecam la Timisoara in vara asta, am uitat tetina lu' piticu' mic. Avea el una in forma de ceva, nu mai stiu ce, creca reciclata de la fraxu, ca Victor nu a vrut tetina, dar ii luasem una, ca speram sa urle mai putin cu ea (nu a fost cazul, dar asta e alt subiect).

Si cand ajungem la Munchen pe aeroport zic eu "hai sa ii luam o tetina, ca ajungem seara tarziu si poate nu adoarme fara ea". Intram in farmacia aeroportuara, luam ce gasim acolo, fara sa ne uitam prea mult la marca alea alea, erau mari, in forma de cireasa si de cauciuc. Nu au fost probleme cu ele, pana cand una s-a gaurit si a doua a inceput sa faca niste bulbuci mici pe ea, semn de "check engine", ba chiar "cumpara alta". Si ma apuc eu sa ii iau tetine de aici, care mai de care mai fiziologice, mai mari, mai mici, mai plate, mai ne-, mai nu stiu cum, in total cred ca am luat cel putin 10 (vin in pachete de cate doua). Le scuipa cum le baga in gura. Problema e ca nu adoarme fara ele. Ziua sta si fara, in carucior adoarme fara ele, dar in pat la sieste, nu. Na, nu ma mai intind, pe scurt, nu scria nici o marca pe ele, nu le-am gasit pe amazon (m-am uitat la 26 de pagini de tetine, nici una in forma de cireasa), gata, panica plus eventual o hiperventilatie, cum naiba sa nu mai doarma, cand abia a inceput sa bage soamne de la opt la opt.

Si imi vine mie o idee, sa caut farmacia aia de pe aeroport, sa ii rog sa imi trimita tetine. Trimit un mail joia trecuta, zic nu aveti tetine din alea cireasa, zice ba da, zic nu-mi trimiteti si mie 4 ca sunt bune izolante de timpane, zice da, zic uite adresa, zice maine le trimit, zic mersi, azi ajung, zic iar mersi. No, daca asta nu-i eficienta nemteasca, nu stiu ce este. Uite-l si pe amatorul de cirese cu obectu-n bot. Monika de la farmacia de pe aeroport zic ca e cea mai tare.


6 commentaires:

dollo a dit…

are o figură de politician de stânga sau filosof, ceva între astea două :) de la breton și sprâncene mi se trage impresia. cu tetina nu găsesc nicio legătură :)
apropos, parcă Blo avea o problemă similară cu tetinele sau vă confund?

Ioana a dit…

Nietzsche-i al patrulea prenume de fapt:) Eu aveam problema cu tetinele, ea se oferea sa ma ajute

Anonyme a dit…

bah cat de frumos poate sa fie!!! pupacibil si numa' bun de gadilat pe la falcute :)
vad ca si voi aveti o oarecare problema cu decolarea urechilor :))
ale mele sunt lipite de cap, masculul le are foarte putin departate, dar amandoi puradeii mei sunt clapaugi :))))

Ioana a dit…

merci de aprecieri, e intr-adevar foarte bun de pupat :) Urechile sunt acum mai normale, la inceput erau perpendiculare complet pe dovleac si transparente :) o sa-si revina zic eu, ale lui Victor sunt din ce in ce mai discrete

O femeie a dit…

haha, cu urechili, cand va incepe sa alerge flacaul, o sa se aranjeze pt a mari aerodinamica :)))
In plus, va creste parul, asa ca se vor camufla.

Ioana a dit…

n-am probleme cu asta si desi nu-s sexista, tre' sa recunosc ca masculii nu isi fac atatea procese de constiinta pe marginea urechilor/nasului/etc ca fetele, asa ca nu-i bai mare, destept sa fie, ca in rest se aranjeaza toate intr-un fel sau altul:)

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...