mercredi 7 juillet 2010

Micile placeri ale zilei de azi

Trezirea la opt juma', din cauza rebeliunii de somn a piticului pe ziua de ieri (+ culcat la sapte juma' ieri seara din aceeasi cauza ca sa putem si noi ca omenii bea o bere la meci, dar daca o sa fie Germania-Olanda in finala nu garantez ca ma uit intens, ca nu este Ballack - prea-s triste meciurile fara el).

Soare mult, caldura, liniste din cauza de vacanta scolara, nix urlete de plecat/intors la/de la scoli prin fata blocului.
Una bucata mierla pierduta in pinul din fata balconului executa niste arii fantasticminunate (sper ca ia totusi o pauza azi, ca am o induranta destul de scazuta pentru fantasticminunatul in doze XXXL).
Am zis de liniste? Mda, dar nu conteaza, e buna, deci merita mentionata de cel putin doua ori.

A, sa nu uit, o inghetata Magnum de menta, fain invelita intr-un strat de ciocolata cu lapte nici prea gros, nici prea subtire, pe subt care s-a strecurat ca din intamplare un piiiiiiicut mic mic mic de caramel crocant, si o urma de alune, dar numai atat cat sa se imbine placut inainte de a se invalmasi toate si de a-mi provoca dorinta sa se termine inceeeet, incet. Raman de pe urma ei cu un gust proaspat de menta, dulce-carameliu, ciocolata se face discreta, ca asa-i politicos.

Pe viitor(ul apropiat al dupa-mesei): plimbare lenesa in parc, tarat sandalele in praf (iar is maturatorii francezi in greva), probabil putina naduseala la orizont, ca se arata cald, si o pauza de la pauza generala, in iarba, pe o patura si cu multe jucarii care, scuturate temeinic, vor deranja putin ratele care se leagana pe iarba si le vor face sa se refugieze plictisite in lac, bobocii mai incet, ca asa le este felul.

Ultima placere, dar nu cea din urma, e noua pozitie a juniorului, care din curiozitate, stim noi de la cine ii vine, si-a zis ca la nivelul solului a vazut tot, ia sa vad eu ce se da mai sus un pic, asa ca il gasesc ca pe un om mare, pe picioarele dansului:



4 commentaires:

Anonyme a dit…

Mangnum cu menta... yammy!

Ioana a dit…

To'ma am mancat-o pe ultima :( Acu ii inteleg pe aia de dau in cap sa isi procure droguri: io as putea chiar sa vreau sa imi scutur lenea si ma deplasez pana la butic sa reinnoiesc stocul

onebluebutterfly a dit…

Ce scumpic!!!!! :)

Ioana a dit…

Merci, imi petrec juma de timp pupandu-l, nush cu cine seamana asa dragut, sper sa il tina naravu':)

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...