mardi 26 avril 2011

Nuclear si nunti

Aducere la zi maternala: iar am facut febra din cauza de tzatze incorect golite (cu pompa de data asta), noroc cu antibioticele si ibuprofenul si crema antiinflamatoare si gheata si biberoanele pentru tanar. In rest fac oficiu de pat / veceu / sala de mese pentru tanar care nu se dezlipeste de mine.

Numa' s-o terminat umpic cu nuclearul asta si incepe cu vestile bune la teleu, nunti in Anglia alea alea. Pe toate canalele. La toate orele: filme, reportaje, temoaniaje; Toata lumea o iubeste pe Cheit asta, ca-i cenusareasa transformata in printesa, ca asta a vrut toata viata: sa se marite cu un print. Imi aduc aminte de pe cand eram tanara fata la mama ca tot un print voiam si eu sa ma ia, in al doilea rand dupa mama, care avea un nas absolut fascinant fata de al meu atat de rotund la varf, aka borcanat, deci as fi avut sanse sa am copii cu nas frumos ca a lu' mama. Noa, si care fata nu voia sa se marite fodata cu un print.

Ce ma fascineaza la evenimentul asta e ca daca se da la televizor, e ceva exceptional. Daca se da la televizor tot timpul, e evenimentul secolului, atat de exceptional e. Si vin maree de psihologi, sociologi, filozofi, bibliotecari, apropritari de butici, vanzatori de ace de siguranta si magneti de frigider si zic si ei cat de exceptional e evenimentul asta. Si se vinde sub toate formele, de la ulceluse la cuverturi de pat.

Ce curu meu ii atat de fascinant la o nunta? Ca mai incolo o sa fie urmata de un divort la fel de exceptional? Cum naiba zic astia de vorbesc despre ea non stop ca asta intretine visul fetelor de a se marita cu printi? Cred ca evenimentul asta e de 10 ori mai rar decat aia de castiga la loto. Ia sa vorbeasca de fetele care voiau sa se marite cu printi si nu s-au maritat cu asa ceva.

In umila mea opinine nunta asta e doar un alt produs scos pe piata, cu marketingul de rigoare, cu vanzarea de imagine la aia de stau in corturi pe strazi si cumpara asa ceva. Sa vad cu seriviciul post vanzare cum o sa stea. Ma irita usor si abia astept sa se termine, nu ajunge ca ieri din cauza de meci de fotbal slash bataie cu pumnii si picioarele in curtea scolii mi-au taiat 2 din alea 3 episoade de Criminal Minds. In plus de asta, ala de l-au lasat l-am mai vazut deja. In plus plus, iui cat de urat ii taxu lu' printul William.

2 commentaires:

Anonyme a dit…

nu stii nimic, au scos astia si filmul despre relatia dintre Kate si Will. l-am vazut eu astazi, dar Will din film n-avea chelie :))

Ioana a dit…

ha, crezi tu, te-am si batut: l-am vazut saptamana trecuta :)

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...