samedi 3 décembre 2011

Lene mare

Dupa ce timp de 5 ani m-am tot plans ca frecam la vase cu mana in chiuveta, acu' avem masina de spalat vase. Mi-i lene si sa pun vasele in masina, stau pe bufet pana a doua zi cand vine mama si le baga ea. Minunile tehnicii.

9 commentaires:

Dan a dit…

Voi sunteti o familie înca în crestere. Noi suntem doar doi si le spal eu la mâna. Corect, nu?

Anonyme a dit…

Si tu, Brutus?
Eu am asteptat 5 ani pana am avut masina...si ma apuca uneori harnicia, cand trebuie sa plec la 7 din casa, sa iau vasele din chiuveta si sa le pun in masina. Cu scosul... eh, cand am nevoie :D

Ioana a dit…

@Dan: si cand eram doi, tot ma plangeam ca-s multe vase, si imparteam corect activitatea intre noi:)

Ioana a dit…

@naru: e, da, uitasem de scos, ala ii si mai oribil:)

Anonyme a dit…

:)) credeam ca eu sunt singura nerecunoscatoare fata de minunile astea :)))
cat am spalat vase de mana, mi-am dorit cu ardoare o masina de spalat. acum ca o am, trebuie sa dea pe dinafara chiuveta din bucatarie, ca sa iau vasele sa le indes la spalat. motivul pentru care imi zac farfuriile in chiuveta, este ca mi-e sila sa descarc masina, sa pun totul in rafturi:))

Ioana a dit…

Mie mi-o goleste careva, consortul sau mama in principiu, desi Victor are si el ceva tentative de a trage de farfurii si linguri.

Eu o umplu din cand in cand si ii dau drumul, ca mi se pare (inca) distractiv cum se inchide "usa" de la "dulapiorul" unde pun pastila de detergent (pe care nici nu tre' sa o scot din ambalajul de plastic). Cum ma multumesc eu cu lucrurile simple :)

Anonyme a dit…

ma enervez ca am o chiuveta extrem de mica in bucatarie, se umple instantaneu dupa o masa. asa ca pana seara da pe dinafara si n-am scapare, trebuie sa bag la spalat.
cel mai tare si mai tare, mai rau decat golitul, ma enerveaza piuiturile de la sfarsit. vreo 7-8 si foarte stridente si lungi.

Ioana a dit…

a mea-i maaaaare chiuveta (dubla chiar:) si masina nu face zgomot de loc:)

O femeie a dit…

nu am avut masina de rufe cateva luni.
Atunci am apreciat minunile tehnice - pe toate :).

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...