dimanche 11 juillet 2010

In sfarsit

s-a terminat si cucupa asta, hai sa ne culcam zice consortul.

Am urmarit cu interes cam o juma de ora de meciuri si am concluzionat ca nu o meritat, mai ales ca Germania nu a castigat, si chiar daca castiga nu mi-as fi marit timpul de vizionare, caci nema Ballack.

Noa, sa vedem in ritm de ce vuvuzele locale mai beu io bere seara daca nu mai i cine sa fuga dupa o minge pe ecranu' plat. A, este turul Frantei, ii ca si cum te-ai uita la cum creste iarba, la fel de palpitant si de plin de neprevazut. Merge creca cu berea.

6 commentaires:

Dan a dit…

Nu-i rau nici Turul, cu toate ca-i si mai "otravit" decât fotbalul. Acuma ne-ar prinde bine o cura de dezintoxicare pe baza de rugby, curat, pe fata, sanatos si cinstit.

Ioana a dit…

Aia da, ai dreptate, macar am parte de un significant other significantly happy ca francejii nu si-o iau iar in botic :)

onebluebutterfly a dit…

Am plans la final! Stiu ca acuma nu ma mai crede nimeni, dar am tinut cu Spania de la inceput...E tara mea de suflet. Cum sa nu ma bucur de bucuria lor? Mai ales cand imi amintesc ca eram in Madrid acu doi ani cand au castigat europenele. Ce Fiesta!!!! Ce o fi fost acuma??!! :)

Ioana a dit…

Pe mine m-o lasat indiferenta, desi inteleg ce bucuroasa poti sa fii, chiar si de pe canapea. Io-s mai mult rugby, consort francez oblige, desi nu prea inteleg ce fac ei pe acolo, parca is mai seriosi decat la folbal. Chiar daca Franta ii tara mea de adoptie, nu am tinut cu ei, ca prea o fost urata treaba cu calificarea.

onebluebutterfly a dit…

:)) nu am vazut in viata mea un meci de rugby!!
Nici la fotbal nu prea ma uit, mi se pare in general super plictisitor...numai la meciurile cu miza! :D Da de data asta chiar nici eu nu stiu de ce m-am burat asa...

Ioana a dit…

Pentru rugby iti trebe rabdare si intelegerea profunda a regulilor, ca altfel nu vezi decat gramezi de oameni care se imping cap in cap si cate unu care o ia la fuga cu mingea sub brat...:) da' is tare respectuosi de arbitri, si fanii de rugby is mai civilizati decat aia de fotbal. Unele meciuri is mult mai plictisitoare decat fotbalul, dar e asa ca o chestie in aer (si in metrouri pe aici) cand sunt meciuri, ca de sarbatoare, iti da pofta sa te duci si tu cu ei pe teren..

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...