vendredi 17 janvier 2014

TriamBle

...ii partea a doua, ca nu reusesc sa il conving pe tanarul mare ca se zice "trianGle" nu "triamBle", da' ii dragut si cu B, asa ca nu insist prea mult :)
 
Partea intai e ca ieri la scoala au facut ceva zig-zaguri, din spusele lui, ca sa construiasca o coroana parca. Ieri seara deci continua zig-zagurile, cu carioci, hartie (fo 5 foi) si la sfarsit, a decupat. A decupat toate foile in bucati mici si foarte mici, cam in jumate de bucatarie de formase un covoras de faramituri de hartie, plus pe masa. Mi-a aratat mandru triamBle-ul din coroana (primul) la care a lucrat o ora circa, banana for scale:
 
 

2 commentaires:

O femeie a dit…

adoooor perioada asta, de tocat hartii. Nu stiu ce pasiune au madamele astea vorbitoare de franceza, ca si pe fiica mea au invatat-o sa le toace, si tot asa, toaca toaca toaca toaca ...
Eu nu le mai strang, am inteles ca hartia si ziarul e izolator termic. Asa ca fac economie la caldura, si nu ii mai dau drumul in casa.

Ioana a dit…

ce-i drept, decupeaza foarte bine de la un timp incoace, azi iar o executat un brad sau un tren ceva, ii migalos si ii iese bine, deci ii place, io nu ma bag sa-i stric pasiunea :)

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...