vendredi 30 juillet 2010

Iar pregatiri

De fapt, mai scurte decat data trecuta caci acum am hotarat in urma unui consiliu de urgenta si de familie sa impactam juma de casa, sa fim siguri ca nu am uitat nimic. Continutul a trei dulapuri si unu' mai mic in valize, rucsacuri, plasi, plascioare, gentute, in portbagaj direct si pe bancheta din spate.

Tot in Bretagne merem, noi suntem de moda veche, cum vedem bunici disponibili, cum gasim o gramada de chestii de facut care implica neaparat absenta juniorului. Cica noile generatii de parinti sunt de tip cangur, cu odrasla la purtator. Io stiu (?!)

Si mai cica nu ploua in Bretagne asta saptamana viitoare, s-ar putea sa ma intorc cu doar 2 kile in plus nu cu recordul de care nu vreau sa imi mai amintesc, realizat in fata semineului, departe de ploaie, prea aproape de masa cu felurite d-ale gurii.

Dupa intoarcere am de povestit despre "jocoteca" din comuna vecina, azi ne producem a doua oara la fata locului, dar din cauza impactarii din paragraful unu nu am timp sa relatez indirect de la fata locului.

9 commentaires:

Dan a dit…

Chiar azi vorbeam cu cineva care a fot în Bretagne si cu altcineva care o sa plece. Sa va dea Domnul sa nu ploua ca vântul bate oricum. Dar te mângâi cu fructe de mare. Mie-mi lasa gura sirop! Cica poti cumpara cu 3-4 euroi un kg de langustine pe care le faci acasa în cel mai banal mod. Ca sa nu mai vorbesc de "moules", toate se cumpara direct din barca. Fara grija, pescariile nu îngrasa, dar au fosfor, asa ca blogul tau o sa fie ceva de speriat dupa...

Ioana a dit…

Am vazut la meteo ca nu-i ploaie ca de obicei, acu de vant nu am ce zice, comes with the territory :)

cat despre pescarii, daca ma iau dupa francejii mei, cel mai bun peste e vita...io am gusturi mai elevate in materie de inotatori, imi plac solul (sau solA?) si barul, asta ultimul facut la cuptor cu un bouquet garni in el si o atingere de lamaie...da astia is scumpi ca naiba, bagam mule si galettes :)

Dan a dit…

... si cea mai buna pasare tot porcul ramâne! Sa te duci o data prin sud, la Nice, sa vezi acolo ce delicii îti ofera cel mai banal si ieftin peste: sardina, este incredibil! Cu o "socca" înainte. La naiba, abia m-am sculat de la masa!

Ioana a dit…

Eu tind sa raman in nord, ca daca ma duc in sud, o sa vreau sa ma mut acolo, la cat ii de cald si cat is de ahtiata io dupa caldura :) da tre' sa dam o tura si pe la Nais aia candva si o sa te tin minte cu sardinele :)

Ioana a dit…

Cum abia te-ai sculat de la masa?! Nu-i nici noo...poate de la apéro vrei sa zici..

perdue parmi les ch'tis a dit…

Vacanta placuta! Vreme buna si relaxare. Si eu plec maine( sau azi?!) la Rochelle. J'ai hate...

Dan a dit…

In weekend aperoul îl iau tata ziulica, iar la noo îs mâncat gata, tin cura...

perdue parmi les ch'tis a dit…

Buna,
Ma intrebam si eu( vazand ca nu ai mai scris nimic de ceva timp) a fost ok in vacanta? Sper ca sunteti bine( toata familia) si ca ati revenit cu bine.

Ioana a dit…

Iui, greu o fost :) merci de intrebare...si scurt, si lung, si complicat, si nou, si mai altfel, abia am asteptat sa ajung la mama de fapt :)

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...