lundi 25 juillet 2011

Poze de vacanta

Pestera din Jura cu stalactita in forma de nush ce si dosul mamei.



Tanarul cu aripioare. Cum taxu a protestat impotriva curului gol pe plaja, i-am luat niste chiloti normali, ca din aia de baie nu am gasit. A plecat catre apa si la un moment dat s-a intors (momentul din poza) ca inaugurase chilotii cu un caca cat China. A terminat ziua de plaja in curul gol.


Cam asa arata apa lacului nostru. Asta nu e lacul nostru, ci unul vazut intr-o drumetie in 3, ca ne-a dat mama liber. In drumetie am injurat forma fizica minora de care dispuneam, ca dupa cateva scari la opjsiceva de grade inclinatie nu mai puteam respira, m-a piscat o musca de cal, am ratat cararea la intoarcere si am nimerit in sosea, dar am fost in drumetie la munte.

Inceputul drumetiei la munte, transport à la carte.

O alta mini drumetie, in 5, la niste cascade, tot cu transport à la carte. Am notat in cele din urma ca Victor NU trebuie dus la / langa nici un fel de apa. Lacul a fost exceptia.

La cascada a stat si a aruncat pietre in apa pana mi s-a rupt spatele de la transportul à la carte. Au mai urmat 2 mini cascade la care a facut la fel. Urmatoarea cascada din seria "Cascadele Ariciului" am lasat-o balta.



Pupatura aniversara de 3 luni.

La locul de joaca de langa cimitir, langa graffitti-urile decente.

Scoaterea partiala a limbii (de caldura cred...)

Duo artistic Victor si vecina Karina: live desen session

Victor la apa, bineinteles, in Piata Operei. Pe vremea cand puteam iesi la 11 ziua din casa.


Victor si Ricki la plimbare in parc

4 commentaires:

Anonyme a dit…

uh, ce frumosi sunteti! si 'mneata de ce n-ai burta deloc,madame? huh? ca mie mi-a mai ramas un rest de sunca atarnanda peste elastic, da' la tine nu vaz nimic. slabanoag-o!
:))
nu stiam ca pe tanar il cheama Victor, eu tocmai am scris un post despre cum era sa-l cheme pe pufos asa :)
pupam cu respect

dollo a dit…

eu tocmai m-am prabusit in pat dupa o zi de batut cu piciorul strazile Berlinului, si fara greutati auxiliare atarnande. Imi inchipui cum te doare spatele de la transportul asta a la carte :) Altfel frumoasa familie ai, sa te bucuri de ea! :)

Ioana a dit…

@blo: s-o dus toata burta, cu un regim pentru un tranzit adecvat :)

tocma ti-am raspuns la postul cu Victor :)

Ioana a dit…

@dollo: vai, ce-o trecut vremea batutului cu piciorul de orase fara diverse atarnand de umeri sau impingand la carucioare...cica vine inapoi peste fo opspce-dooj de ani :) cand le-om bate iar cu carje banuiesc :)

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...