mardi 4 mai 2010

Jurnal de duminica plus luni

Duminica: o inceput cu ploaie, multa, deasa, si frigul sau. Din cand in cand se mai oprea: prima data am zis ca plecam pe undeva, dupa aia o plouat. Cand o stat, m-am pregatit de plecare: schimbat doua randuri de haine, asortat accesoriile, machiat im pe ca bi si anume l, facut bagajul pentru Tzo, nici macar n-am mancat ca am zis sa profitam la maxim de gaura de soare numarul doi a zilei si sa o taiem...la padure.
Am ajuns la padure, am gasit loc de parcare (!), da de fapt nu eram noi norocosi, ci cam ametiti de cap sa iesim la padure cu masina, cu copil pe vremea aia. Am pus piticul in carucior, l-am astupat bine cu plasticul ala din dotare, si am purces pe carare. Foarte faina, am vazut si o tipa care fugea pe acolo, sau tip, ca era neclar din cauza ploii si pozitiei umbrelei (noastre), si a vantului, si am inaintat. Cand o inceput sa dea gheata, am facut stanga-mprejur si am repurces catre masina. Piticu' racnea de numa', ca i se aburise plasticul pe dinauntru si nu reusea sa isi dea gluga jos, desi tragea de ea de numa (las ca nu tre' sa inteleaga asa de repede ca gluga se da jos tragand in spate, nu in fata). Si am ajuns acasa. Si ploua. Si am dormit.


Luni: trezirea brusca la 7 din cauza de discutii aprinse cu catelu' venind din camera tanarului. Nu ii dau micul dejun la 7, ca dupa aia se decaleaza totul si nu mai apuc sa frec menta si sa tai frunza la caini in ordinea in care vreau eu. Astept pana la 8, se mai linisteste intre timp, isi bea biberonul cu spor. Ma uit la emisiunea de pe 5 unde ne invata cum sa ne crestem copiii, notez concluzii, ma intreb de ce plange atata asta micu. Ma ocup exclusiv de el, intre timp oaoaoaoooaooaoaoao, lacrimi pana in gat. Nu inteleg. O dau cu ''ohei bughibughi, o hei bughiba etc'' da' nu intelege, oaoaoaoaoaoooaoaoaoooaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaooaoaoaoaooaoaoaoaoaooaoo pana pe la 11 jumate, cu mici interludii intre acte, unde apuc sa ii citesc cartea care fosneste, aia de chitaie si sa ii arat vaca (creca se plictiseste de menajeria din dotare, da nu ii mai iau altele, de cand am vazut ca de la jucarii apreciaza cel mai mult ambalajul: ii dau direct cate o punga sau o sticla de plastic cu fasole). Dupa aia, papa si somn, inainte de somn oaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoa actul III parca. O ora de somn, dupa aia oaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoao, papa, somn pana la 8 seara, sculat, baie, biberon, somn. Pentru toata lumea.
De luni incoace: astept cu nerabdare restul zilelor saptamanii.

2 commentaires:

Nashica a dit…

Hello, helloaoaoaoa! Ma bucur ca ai blog, mai aflu si eu ce faceti:) din ce vad, nimic nou sub soare, dar super interesant, oricum. Nu va plictisiti.
Oricum, eu pot sa spun ca ma distrez citind ce mai scrii, ca stau dimineata pe la 7 la cafea inainte de plecare la job si you make my day:)
Vezi, ca tre sa fie dopuri pentru urechi:)))) Pupici!

Ioana a dit…

Azi am trecut la faza: stai in cur ca sa ma joc cu tine, i-a placut...fo 10 minute, dupa aia i s-o facut somn :)

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...