jeudi 13 juin 2013

Creieri pe bigudiuri

Zilele astea junioru' mic ii super agitat, weekendul trecut i-am alsat cu bunicii si i-au dus la parc pe o ploaie marunta, si asta micu' era in sandale, de unde acu are muci cat China, nu manca mai nimic, doarme ca un iepure. 

Printre aventurile perioadei "asta micu are muci" se numara si: cand vin acasa si tre' sa lucrez si contez pe siesta lui ca sa  fac, nu doarme, sau se trezeste dupa o ora si face prostii. Printre prostiile executate cu mare grija, exact in alea 2 minute cand nu ma uit la el: o varsat o sticla intreaga de lichid din ala alcoolizat de spalat pe maini in pat la noi, in geanta mea, pe langa comp (daca era pe comp, ii mancam degetelele lui alea mici care se baga peste tot), pe pat, pe el, si mai ales pe maini pe care dupa aia le baga in gura. 
Alta: ieri ma pregateam sa fac curat si pana m-am dus pana in buca sa ceva, mi-o varsat galeata cu apa de spalat pe jos (in cada), dupa ce o gustat-o, bineinteles. 
Alta: se urca pe chiuveta de la baie si ia tuburile de pasta de dinti si le varsa in chiuveta (nu-s sigura cata pasta de dinti o mancat asa, 2 tuburi o varsat pana acum, dupa ce gusta din ea, normal). 
Sambata dimineata Vic se jucat cu trenul in camera, junioru' s-o dus la el si cand m-am dus sa vad ce fac, era in curu gol pe covor, isi desfacuse body-ul si daduse jos scutecul. Cand crede el ca este prea mult pipi, si-l da jos. Si cand face caca daca nu-l schimb imediat si-l da jos, ultima data nici nu era mizerie pe jos, nu stiu cum o facut sa nu intinda tot produsul pe covoare. 
Plus ca vrea sa manance singur, care nu-i asa de grav, dar din 5 linguri una-i in gura, doua pe jos si doua pe mine, sau pe el. 

Seara ii punem in pat pe la 8 jumate, aseara Lili facea ture de la el din camera la Vic si in salon pana pe la 9 jumate. Cred ca l-am pus inapoi in pat de fo' dooj de ori si nix, pana cand cred ca literalmente nu o mai putut sa se dea jos din pat de oboseala, ca atunci cand face turele de seara, le face alergand, normal. I-am explicat lui Vic ca se duce la el ca vrea sa doarma in camera cu el ca il iubeste, si acu nu-l mai loveste cand i se urca in pat, ba chiar ii place, si povesteste cu el.

Cu lovitul a mai incetat, desi zgarie si ciupeste destul de des. Am vazut ca daca ma fac trista-trista cand loveste si il pup, ii pare rau si o face mai rar decat daca ma enervez si il duc in camera sau ceva. Ii foarte iubaret, cand il cert vine sa ma pupe si sa il iau in brate, si ma pupa si dupa aia ma trage de par. 

Ieri nu am avut energie sa ma duc la parc, m-am saturat si de dusul la parcul asta, ca-s numai doua langa noi, trei, da al treilea ii cam departe, si intr-unul este un robinet cu apa si eu ce fac cand ma duc la parc, stau si pazesc robinetul, ca daca nu Lili nu pleaca de acolo. Voilà, dupa un ceas de stat pe gard langa robinet, a doua zi nu mai am chef. Parcul al doilea are niste hinte intr-o parte si data trecuta l-am scapat pe juniorul mic acolo si normal ca l-a lovit o fetita cu hinta (nu a vrut, da' atat de repede o fost sa se bage sub hinta, ca nu am apucat sa il prind). Astia de au facut parcul sunt destepti dom'ne, ca hintele au o margine de cauciuc destul de groasa si moale, nu isi inghite dintii daca da cu gura de ele. Parcul al treilea nu are loc de joaca, cand ma duc acolo numai fug dupa Philippe, ca se baga peste tot, numai pe cararea oabla nu sta, si dupa cateva zile de parc al treilea ma simt cam epuizata. Hazbandul nu intelege de ce in weekend cand aud de iesit la parc prefer sa stau pe canapea sa ma uit la teleshopping gen. 

Mnoa, asa am capatat niste creieri creti, creti, creti de la astia doi:


Iubire mare cu Isabelle in fata la Pompidou:



2 commentaires:

Anonyme a dit…

Ne e tare dor de voi, sunt si pe aici locuri unde sa faca cei mici prostii, la vreo 30 km de Timisoara, asa:)))

Dragii de ei, ii sorbim din priviri! Las', ca-i bine asa. :) Aveti ce va aminti la batranete:)

Va pupam!

Nasii

O femeie a dit…

sunt superbe pozele.Piticii tai sunt deosebit de frumosi

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...