mardi 17 janvier 2012

Razboaiele si Big Bang-ul

Iesii mai nu demult inca un serial. Nu credeam ca o sa fiu eu aia care critica serialele de la televizor, da' uite ca se intampla si asta.

Terra Nova ii zice, si are si Spielberg parca ceva de-a face cu el. Pamanatul e pe marginea colapsului total, motive: razboaiele, ca nu avem grija de natura si mai stiu eu ce instincte micute si cacacioase posedam noi, inteligentsia universului.

Si unii ajung cu 85 de milioane de ani in urma, printr-o gaura temporala (la teleu apare verde cu unde), pe aceeasi planeta (sau alta, n-am prea inteles bine). Care era primul motiv al colapsului dragii planete albastre? Razboaiele. Ce fac astia care au ajuns in mirificul tzarc Terra Nova? Se razboiesc. Ca fiul sefului fantasticei colonii a facut nush ce, ca taxu e a dracu' de fapt, si nu tre' sa se afle, da' unii au aflat si acu' vor sa ii omoare pe aia condusi de seful ala cu barba alba si par carunt. Parca ii Lost la scara mai mare, cu dinozauri pe post de urs alb in jungla (apropo, ce naiba facea ursul ala alb in jungla pana la urma?!?)

QED.

Ma mai uit la The Big Bang Theory, astuia nu am (inca) nimic sa ii reprosez. Citat (aproximativ) din cel mai recent episod, vorbe emise de preafantastica Bernadette catre Howard, care el vrea copii, ca sa le faca un show de magie, si ea nu: "I don't want children...if you want to take cereals from behind their ears, that's OK, you stay home with them...anyway, I make more money than you. I would like to go to work, talk to people my own age and enjoy my life".

Dublu QED

2 commentaires:

Zergu a dit…

Dacă tot ai vorbit de Big Bang Theory:

http://www.youtube.com/watch?v=Cg21czAm3Hc

Ioana a dit…

il stiu, mersi, doar ti-am zis si tie pe blog ceva la articolul respectiv:)

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...