jeudi 16 février 2012

O sosit campania-n Franta

Si cu ea, tot felul de care mai de care de planuri cincinale, de redresare economica si anulare a somajului pentru urmatorul secol jumate cel putin, is televiziunile pline de stiri da capu' meu cat de interesante si totu-i nou si-n schimbare si nemtii si cei mai tari da' las' ca le aratam noi lor. Si imigrantilor.

Inainte sa se declare Sarkozy candidat, de fo' luna au inceput sa isi dea cu presupusu' daca se declara sau nu, in fiecare zi, la fiecare ora de parca pula mea (cui dracu' ii pasa ca SE DECLARA, daca o face bine, daca nu, ce-i poti face) in afara alora de numara statisticile reitingului televiziunilor. I-a dat unu' cu faina in cap lu' umflatu' alalalt, vuiau mass mediile, de Villepin care s-a declarat candidat pe televiziunea nationala canalul unu zice ca Sarkozy nu are imaginatie ca s-a declarat candidat pe televiziunea nationala canalul unu.

Sarkozy incepe campania de parca nu el ar fi fost la carma tarii timp de cati curu' meu cinci parca ani, vorbeste de zici ca actualul presedinte ii dusmanul lui cel mai de moarte.

Si in rest, blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablapublicitateblabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablapublicitateblablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablapublicitateblablablablablablablablablablablablablablablabla
publicitateblablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla

Io zic totusi ca specia asta umana ii idioata cu T mare de la stupid.

2 commentaires:

Dan a dit…

Si-atunci de ce se mira unii de ce-i la români? Acolo-i raiul nenica, civilizati, nu tu faina-n capete, nu se fac mincinosi...

Ioana a dit…

da, clar, peste tot ii iarba mai verde decat in propria ograda:) sau faina mai alba, ma rog...

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...