mardi 27 septembre 2011

Au inceput sa cada perle, si nu a stat

Am avut primul control cu astia mai mari. Am folosit si rasfolosit modalele, rasdiscutat si rasexemplificat, cu reguli si tot tacamul. La control (reading comprehension) textul era facut in asa fel incat sa poata da un sfat candidatului la echipa de fotbal a liceului. Ma intreaba daca-i obligatoriu sfatul asta, le zic ca daca citesc cu atentie o sa vada ca e nevoie, deci da. Unul singur si-a dat seama de sfatul respectiv, restul zero. Unul din ei zice "I don't have should for you", ca "should" exprima "un conseil".

Candidatul era Paul: la partea cu "spuneti daca e candidatul ideal pentru echipa voastra", au trecut pe rand de la "she is", la "they is" la "it's", nu stiu daca jumate din ei i-au facut dreptate si l-au considerat un "he". A, ba a fost unul care ii zice amabil "he don't candidat idéal because".

Eu is teapana de ceafa, dupa mega faringita si raguseala de saptamana trecuta. Nu-mi pot intoarce capul decat cu jumate de corp cu tot si doctorul mi-a dat niste decontractante. Ma fac sa ma simt ca dupa jumatea de joint testata la Amsterdam acu nush cati ani, minus starea de hlizeala constanta in care ma cacam pe mine de ras cand ma gandeam la Jack Malone din FBI Disparuti fara urma. Voilà.

2 commentaires:

Oly a dit…

Le Frenglais de your students est very drole :))

Ioana a dit…

nespa? :)

Cât câcat de timp liber fara retele sociale

Mi-am dat seama, nu cu uimire maxima, ci asa, moderata, ca nu am nevoie de facebook ca sa imi incep ziua, sa ma cac, sa imi pierd timpul in...